Resmi Gazete'de yayımlandı: Erdoğan, üç ismi görevden aldı

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu yöneticileri görevden alındı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu ile ilgili Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanı Türker Gürsoy, ikinci başkanı Ali Gürsoy ve üye Ender Şenol görevden alındı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanlığına Mehmet Akif Eroğlu, İkinci başkanlığa Davut Menteş, üyeliklere ise Yusuf Dinç ve Mahmut Güngör atandı.

Atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7'inci maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan görevden alma ve atama kararları

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
Özgür Özel'den Erdoğan'ın 'yeni anayasa' teklifine yanıt AİHM'den ByLock davasında hak ihlali kararı: Türkiye tazminat ödeyecek Koç Holding'den 'dolandırıcılık' açıklaması Erdoğan açıkladı: Özgür Özel görüşmesinde 'yeni anayasa' teklifinde bulunacak İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs yasağı: Taksim kutlamalara kapalı olacak