Şahan Gökbakar'dan Hakan Bayrakçı videosu: 'Canlı yayında kişisel bakım'

Komedyen Şahan Gökbakar, CNN Türk canlı yayınında tırnaklarını kesen SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı'ya ilişkin video yayınladı. Videoda Gökbakar'ın oluşturduğu "Akif Orhan Kaypak" karakteri, canlı yayında dişlerini fırçaladı ve ayak tırnaklarını kesti.

HABER MERKEZİ

Komedyen Şahan Gökbakar, canlı yayında tırnaklarını kesen SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı'yı, hazırladığı videoyla tiye aldı.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından bir video yayınlayan Gökbakar, "Canlı yayında kişisel bakım.. Hakan Bayrakçı tırnak kesiyorsa, Akif Orhan Kaypak olarak altta kalamazdım" ifadelerini kullandı.

Gökbakar'ın paylaştığı videoda, CNN Türk yayınına katılan "Akif Orhan Kaypak" karakteri, dişlerini fırçaladı ve ayak tırnaklarını kesti.

SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı'nın, CNN Türk Televizyonu'nda Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge" programında tırnaklarını kesmesi sosyal medyada gündem olmuştu.

Tepkiler sonrası özür dileyen Bayrakçı, "Canlı yayından hemen önce elime ve parmaklarıma bulaşan sıcak sıvı mumun verdiği acıdan ve özel durumdan kurtulmak için yayında yaptığım bir müdahaleden ötürü özür diliyorum" diye yazmıştı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör
Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)'in paylaştığı bir gönderi

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Selvi hukuku keşfetti: Kavala’nın ve Gezicilerin hapiste yatmasının Türkiye’ye ne faydası var? 33 yaşındaki eski oyuncu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti Uçaklar ve gemiler hâlâ İsrail’e gidiyor! Cem Yılmaz'dan tepki çeken paylaşımıyla ilgili açıklama Taş ocağı haberine soruşturma