Samsun'da bir kadın silahla vurulmuş halde ölü bulundu

Samsun'da üniversite öğrencisi Nurshat Muhammedova, sanayideki araç tamir ve bakım servisinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Samsun'nun Canik ilçesinde bir kadın, sanayideki tamircide silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Yeni Mahalle Gülsan Sanayi Sitesi'ndeki bir oto tamir ve bakım servisinde gece meydana gelen olaya göre, üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen yabancı uyruklu Nurshat Muhammedova, oto tamir ve bakım servisinde katledilmiş halde bulundu.

Olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. İşyeri sahibinin arkadaşı olduğu ileri sürülen genç kadının ölümünün intihar mı, yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor.

İşyeri sahibi K.U. polis tarafından gözaltına alınırken, öldürülen kadının cansız bedeni otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(İHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Maraş'ta bir erkek evli olduğu Emine'yi silahla vurarak katletti Antalya'da kadın cinayeti: Boşanma dilekçesini geri çekti, bir gün sonra katledildi! Antalya'da bir kadın evli olduğu erkek tarafından bıçakla öldürüldü Kazakistan'da 'kadın ve çocuklara yönelik şiddetle mücadele': Şiddetin cezası ağırlaştırıldı Seçimden bir gün sonra