Sanatçılardan çağrı: Asla vazgeçme, oy ver

Kültür Sanat Servisi

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine 2 gün kala sanat dünyasından isimler sandık çağrılarını sürdürüyor. Müzisyen Gökhan Özoğuz, Türkiye’nin kurtuluşunun Millet İttifakı'nda olduğunu belirterek ikinci tur oylaması için çağrıda bulundu. Özoğuz, “Oy kullanın geleceğiniz orada” diye yazdı. 

Erdal Güney ise sandık fotoğrafı ile birlikte, “Asla Vazgeçme” mesajını paylaştı.

Sanatçı Ege de paylaştığı video ile sandıklara gidip oy kullanma çağrısı yaptı. Ege, paylaşımında, şunları söyledi: “Sevgili genç kardeşim, merhaba. Gerçek dünyaya hoş geldin. Bunca yıl boyunca annen, baban; sen daha iyi bir gelecek kur diye yazlıklarını sattı, arabasını sattı, kredi çekti. Daha iyi okullarda okuman için, taksitlerini yatırdı, dersler aldırdı. Her şeyi yaptı. Ne ki, sen daha iyi bir dünyada yaşa diye… Sana daha fazla seçim sunabilmek için… Şimdi sıra senin seçimin. Sana bütün bu şartları sağlarken, sen nasıl bir dünyada yaşayacağına kendin karar vereceksin. Kendi seçiminle…Kaçmak yok. Dünyaya hoş geldin, gerçek dünyaya. Kaçmak yok, seçimini yap ve nasıl bir dünyada yaşayacağına kendin karar ver.”

KONSERLE SANDIĞA ÇAĞRI

İzmir Büyükşehir Belediyesi, “Boş verme oy ver” sloganıyla 26 Mayıs’ta saat 21.00’de Gündoğdu Meydanı’nda Sertab Erener konseri düzenliyor. 

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Şair Haydar Ergülen'den 'vize' isyanı Müziği bırakan Deniz Tekin İngilizce öğretmeni oldu Zülfü Livaneli’ye ‘Yılın En İyi Hikâye Ödülü’ Kaybolma sanatı Aşkın Nur Yengi’den emekli aylıklarına gönderme