Şarlatan Pelin Hürman: Cin çıkarma alanında fazla rekabet var, çok kişi öldü

‘Donat’ diye bağırdığı sözde ‘cin çıkarma’ videosuyla gündeme gelen şarlatan Pelin Hürman, bu alanda fazla rekabet olduğunu ve cin çıkarma iddiasıyla birçok insanın dövüle dövüle öldürüldüğünü söyledi. İnsanların bu şekilde dolandırıldığını belirten Hürman, kendisinin de ‘ferahlattığı’ insanlardan para aldığını söyledi. Hürman ayrıca, “Cünüp olanların kokusunu alıyorum” dedi.

AKP iktidarı döneminde Türkiye’de bilimi itibarsızlaştırmaya dönük saldırılar sürerken, ‘cin çıkardığını’ iddia eden şarlatanlar ise itiraf niteliğindeki açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Son olarak ‘Donat’ diye bağırdığı ve ilginç beden hareketleri sergilediği bir videoyla tartışılan Pelin Hürman adlı şarlatan, YouTube’de Armağan Çağlayan’ın sunduğu ‘Zor ama yine de sor’ adlı programa katılarak açıklamalarda bulundu.

Hürman, “Ben metafizik uzmanıyım, ilmim doğuştan gelmekte. Bunun bir okulu, öğrenimi yok. Bunu ben seçmedim. İnanan olur, inanmayan olur” ifadelerini kullandı. Piyasada çok fazla şarlatan olduğunu söyleyen şarlatan Hürman, bu iş için 250 bin liraya kadar para alanların olduğunu, bazı insanların da evini satıp bu ücretleri verdiğini dile getirdi.

KURAN’IN FAZİLETLERİYLE PARA ALIYORMUŞ!

“Ben 8 yıldır bu işin içindeyim, herhangi bir bakımlardan, sıkıntıyı dinlemekten para almıyorum” diyen Hürman, parayı hangi şartta aldığını ise şöyle anlattı:

“Herhangi bir büyü ve sıkıntı varsa, etrafında ve çevresinde, def etmeye çalışıyorum. Ve insanlar bunun sonucunda, ferahlarsa, rahatlarsa ücret talep ediyorum. Yani gönüllerinden ne koparsa… Öyle benim bir fiyatım yok, ücretim yok. Ben muskacı değilim, sadece Kuran’ın ayetlerinin faziletleriyle hareket ediyoruz.”

“DAHA YENİ BİR BAYAN VEFAT ETTİ”

Şarlatan Hürman, ‘sufri’ varlıklarla çalıştığını ve 1400 cine karşı sufrileri komutlandırabildiğini öne sürdü.

“Cin çıkarma alanında rekabet fazlasıyla var” diyen Hürman, insanların yönelimlerinde fiyatların belirleyici olduğunu söyledi. Bazı insanların sözde ‘cin çıkarma’ işlemi sırasında dövüle dövüle öldürüldüğünü de kaydeden Hürman, şu ifadeleri kullandı:

“Herkes ‘Ne kopartırsam kâr’ diye bakıyor. Tabii ki de bunun bir ilmi, ustalığı var. Bu ince bir çizgidir. Öyle böğürttürmek, bağırttırmak, işte adın ne senin diyorlar döve döve cin çıksın diye vuruyorlar. Öyle çok kişi öldü. Daha yeni bir bayan vefat etti. Vura vura…”

“CÜNÜP OLANLARIN KOKUSUNU ALIYORUM”

Hiçbir uzmanlığı olmamasına rağmen “Şizofren hastalarının çoğu, kalıbımı basıyorum, musallattan dolayı bu hale gelmişler” diyen Hürman, ayrıca ilginç bir çıkış daha yaparak, “Cünüp olanların kokusunu alıyorum” iddiasında bulundu.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP seçimi kaybetti, şatafat ortaya çıktı: Sancaktepe Belediyesi'nde 'küçük saray' görüntülendi! 2 akrep yiyen kişi hayatını kaybetti Özgür Demirtaş'tan kendisine 'gerizekalı' diyen Hakan Ural'a yanıt KKM’nin ağır faturası rekor zarara yol açtı AKP'de Şebnem Bursalı ve Hüseyin Filiz'e tepkiler devam ediyor