Sinan Oğan'dan Erdoğan'a yanıt: “Çantada ne olduğunu görecek”

Kendisi için "Adını saymaya gerek yok" diyen Erdoğan'a yanıt veren Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan "Bunlara göre Türk milliyetçilerinin oyu 'zaten çantada kekliktir' ama Sn. Erdoğan 14 Mayıs’ta çantada ne olduğunu iyi görecektir. Unutma Sn. Erdoğan " dedi.

Zafer Partisi, Adalet Partisi, Türkiye İttifakı Partisi ve Ülkem Partisi'nin oluşturduğu ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik açıklamasına Twitter hesabından yanıt verdi.

Erdoğan'ın milliyetçilerin oylarını "çantada keklik" olarak gördüğünü söyleyen Sinan Oğan, “Türk milliyetçileri ve Atatürkçülerin Adayı Sinan Oğan için Sn. Erdoğan 'saymaya gerek bile yok' demiş. Bu bakış açısı aslında bunların bilinç altının tezahürüdür. Bunlara göre Türk milliyetçilerinin oyu 'zaten çantada kekliktir' ama Sn. Erdoğan 14 Mayıs’ta çantada ne olduğunu iyi görecektir. Unutma Sn. Erdoğan; 'Cüceyi payız sayarlar'” ifadelerini kullandı.

Sinan Oğan daha sonra Sezai Karakoç’un “Seni yok sayacaklar, sen daha çok var olacaksın” şeklindeki sözünü paylaştı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan, bugün Elazığ'daki konuşmasında "Bir tarafta bölücülerin 'Yürü Kemal'i' var. Öte tarafta 'Gel Muharrem' bulunuyor. Beri taraftakini saymaya gerek bile yok. Tabii bir de ömrünün son 40 yılını belediye başkanı, başbakan, cumhurbaşkanı olarak ülkesine ve milletine hizmete adamış, Türkiye'nin demokrasisine ve ekonomisine çağ atlatmış bir kardeşiniz var" demişti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi İYİ Parti'den istifa eden Salim Ensarioğlu'ndan 60 milletvekili iddiası: Benim de gönlüm CHP'de 5 yıldır bekletiliyordu: İBB Meclisi’nden Ekrem İmamoğlu'na borçlanma onayı Merkez Bankası anketi: Piyasanın yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini değişti İliç'te toprak altında kalan bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı