Sinema TV Sendikası’ndan deprem çağrısı

Sinema Televizyon Sendikası, "Film sektöründe faal olarak çalışan jenaratör, ışık malzemesi, tuvalet karavanı ve karavanların, şu günlerde dizi ve sinema projelerinde kullanılması yerine, afet bölgesine giderek arama-kurtarma çalışmalarında değerlendirilmesi daha yararlı olacaktır" çağrısını yaptı.

Kültür Sanat Servisi

Sinema Televizyon Sendikası, dizi ve sinema projelerinde kullanılan ekipmanların afet bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları için değerlendirilmesi konusunda bir dayanışma çağrısı yayınladı.

Sendika’nın çağrısında, “Film sektöründe faal olarak çalışan jenaratör, ışık malzemesi, tuvalet karavanı ve karavanların, şu günlerde dizi ve sinema projelerinde kullanılması yerine, afet bölgesine giderek arama-kurtarma çalışmalarında değerlendirilmesi daha yararlı olacaktır” denildi.

Dijital platformların, televizyon kanallarının ve yapımcıların katkısıyla bu felaketin aşılabileceği vurgulanan çağrıda, şu ifadeler yer aldı: “Yukarıdaki araç-gereçlerle ilgili dayanışma içinde olmak isteyen kurum/şirket ve kişiler, sendikamız aracılığı ile bölgedeki arama kurtarma ekiplerine ulaşabilirler.”

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Aşkın Nur Yengi’den emekli aylıklarına gönderme Zülfü Livaneli’ye ‘Yılın En İyi Hikâye Ödülü’ Yola devam... Sanatçı Nur Yoldaş hastaneye kaldırıldı Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'na fotoğraf tepkisi