SOL Parti Ege mitingi 13 Kasım’da İzmir’de

BirGün EGE

SOL Parti, Türkiye’deki çürümüş rejime son vermek ve devrimci bir yeniden kuruluş hedeflerini ortaya koymak üzere kasım ayında 3 ilde mitingler düzenliyor. SOL Parti, bu kapsamda 7 Kasım’da Trabzon’da, 13 Kasım’da İzmir’de ve 21 Kasım’da İstanbul’da miting yapacak. Devrimci Demokratik Cumhuriyet için mitinglere katılım çağrısı yapan SOL Parti, AKP-MHP blokunun hızlı bir çöküşe doğru ilerlediğini kaydederek şu çağrıyı yaptı: “Türkiye’nin geleceğine sahip çıkma iradesinin taşıyıcısı gençler, kadınlar, ilericiler, yurtseverler, emekçi halkımız, devrimciler SOL’da buluşalım; memleketin dört bir yanında SOL’u birlikte örgütleyelim. Devrimci demokratik cumhuriyet mitinglerinde omuz omuza yürüyelim. Bu iktidar emekçi yoksul halklara baskı ve sefalet, bir avuç para babasına saltanat demektir. Bu harami saltanatına SON verelim. Emekçi halkın devrimci demokratik cumhuriyetini kurmak için birleşelim.”

İZMİR’DE SOL BULUŞMALAR

Öte yandan SOL Parti’nin bir süredir düzenlediği SOL Buluşmaların İzmir etabı Gaziemir, Karşıyaka ve Narlıdere’de yapılacak.

Gaziemir Ayrancılar Vadi Kafe’de 17 Ekim Pazar günü saat 10.00’da yapılacak buluşmaya SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen, BirGün yazarı Özge Güneş ve SOL Parti üyesi Dr. Bülent Pişmişoğlu konuşmacı olarak katılacak. Aynı gün Karşıyaka Gondol Cafe’de saat 13.30’da yapılacak SOL buluşmaya da yine SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen ve BirGün ¥azarı Özge Güneş katılım sağlayacak.

Narlıdere’de Narlıdere Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Lokali’nde 23 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’de yapılacak SOL buluşmada ise SOL Parti PM üyeleri Bülent Forta ve Roza Tural konuşmacı olarak yer alacak.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
TOKİ inşaatında hatalar olduğu ortaya çıktı AKP’li Menemen Belediyesi’nde işçi kıyımı: "Köprüyü geçer geçmez gözünü işçilere dikti” 13. Alaçatı Ot Festivali başladı Edebiyat-Sinema Buluşması İzmir’de Saldırıya uğrayan trans kadın Açelya: Ölüyoruz, kimsenin umurunda değil