Soylu: "Herkes iyi bilsin, Cumhuriyetin ikinci asrında kendimiz gibi yaşayacağız"

Cumhuriyetin birinci asrında toplumun nasıl yaşayacağının dışarıdan dayatılmak istendiğini savunan Soylu, “Herkes iyi bilsin, biz cumhuriyetin ikinci asrında kendimiz gibi yaşayacağız, medeniyet değerlerimizde ne varsa onu yaşayacağız, milli irade ne diyorsa onu yaşayacağız” diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Herkes iyi bilsin, biz cumhuriyetin ikinci asrında kendimiz gibi yaşayacağız, medeniyet değerlerimizde ne varsa onu yaşayacağız, milli irade ne diyorsa onu yaşayacağız, dışarıdan ithal anlayışlarla bir gelecek inşa etmek niyetinde değiliz" dedi.

Soylu, Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen "Türkiye Muhtarlarla El Ele Projesi"nin kapanış töreninde açıklamalarda bulundu.

Burada yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin birinci asrında toplumun nasıl yaşayacağının dışarıdan dayatılmak istendiğini savunan Soylu, “Herkes iyi bilsin, biz cumhuriyetin ikinci asrında kendimiz gibi yaşayacağız, medeniyet değerlerimizde ne varsa onu yaşayacağız, milli irade ne diyorsa onu yaşayacağız” dedi.

Soylu, şunları söyledi:

"Herkes iyi bilsin, biz cumhuriyetin ikinci asrında kendimiz gibi yaşayacağız, medeniyet değerlerimizde ne varsa onu yaşayacağız, milli irade ne diyorsa onu yaşayacağız, dışarıdan ithal anlayışlarla bir gelecek inşa etmek niyetinde değiliz, kendi aklımızı ve izanımızı, kendi özümüzü rehber edinmeye devam edeceğiz. İşte muhtarlarımız, bu yoldaki en önemli rehberlerimizden biridir. Bizim bir gözümüz, bir kulağımız sizdedir, kapımız ise her daim sizlere ardına kadar açıktır."

AA

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Sandığa giderken bunları hatırla İmamoğlu'ndan YSK'ye eleştiri: Süreci yönetemediler AKP’nin sarsılan kalesi düşecek mi? Erbakan, 'İstanbul adayımızı çekmeye hazırız' diyerek şartlarını sıraladı İlk kadın başkan olacak