TAKSAV Akademi, ilk etkinliğiyle başlayacak

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf Akademi, ilk etkinliğine yarın başlayacak.

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf ( TAKSAV) Akademi, ilk etkinliğine yarın başlayacak.

Yazar Yasin Durak saat 19.00’da “AKP Türkiye'sinde Kültürel Dönüşüm” başlıklı sunumuyla Akademi’nin ilk konuğu olacak. Türkiye'nin son 20 yılını AKP'nin kültür politikaları üzerinden incelediği kitabı ‘Kültürün Huzursuzluğu’ SOL Kültür Yayınlarından çıkan Durak, TAKSAV Kadıköy Şube’de okuyucularıyla bir araya gelecek.

TAKSAV AKADEMİ NEDİR?

Bir dizi atölye ve buluşma ile sosyal bilimlerdeki eleştirel birikimi paylaşmayı ve TAKSAV Kadıköy'ü akademik çalışmalarını sürdürenlere açarak mekânsal ve düşünsel bir kolektif üretim hedefleyen alternatif bir akademi. TAKSAV Akademi-Atölye “Kır ve Kent Çalışmaları”, “Gençlik Çalışmaları”, “Emek Çalışmaları”, “Siyaset Çalışmaları” gibi farklı alanlarda akademisyenlerin yönlendiriciliği ve lisansüstü araştırmacıların katkılarıyla gerçekleştirilecek. TAKSAV Akademi-Çarşamba Buluşmaları ile de sosyal bilimlerde konuk edecekleri araştırmacı ve akademisyenlerle bu alana dair güncel tartışmaları paylaşacak.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
"Ölümlü Dünya 2" filmi Netflix'e geliyor Açık zihin Cem Yılmaz öfkelendi: “Bir-iki gerizekalı kendine eğlence bulmuş” Oyuncu Sevda Ferdağ hayatını kaybetti Fatih Akın yeni filminin hazırlıklarına başladı