Tom Odell Ankara'daki konserini 'güvenlik' gerekçesiyle iptal etti

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Tom Odell, bu akşam Ankara'da gerçekleşmesi planlanan konserini 'güvenlik' gerekçesiyle iptal ettiğini duyurdu. Tom Odell, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, "Mekan ve sahne güvenli değil ve grubumu, ekibimi ve hayranlarımı tehlikeye atamam. Bunu yapmak zorunda olmak beni derinden yaralıyor ancak lütfen şunu bilin ki biz konserin gerçekleşmesi için üzerimize düşen her şeyi yaptık" diye yazdı.

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Tom Odell, Avrupa turnesi kapsamında bu akşam Epifoni organizasyonu ile Ankara'da düzenlenmesi planlanan konseri iptal ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Şarkıcı, gerekçe olarak ise, mekanın ve sahnenin güvenli olmadığını gösterdi.

Bunu yapmak zorunda olduğu için üzgün olduğunu belirten Odell, "Lütfen şunu bilin ki biz konserin gerçekleşmesi için üzerimize düşen her şeyi yaptık" ifadelerine yer verdi. Odell, bilet alanlara geri ödemelerin yapılacağını belirterek, İstanbul'da yarın yapılacak konserin planlandığı şekilde gerçekleştirileceğini belirtti.

Instagram'dan yaptığı açıklama ile haberi duyuran Odell, şunları kaydetti:

"Bu akşam Ankara'daki konserimizi iptal etmek zorundayım. Mekan ve sahne güvenli değil ve grubumu, ekibimi ve hayranlarımı tehlikeye atamam. Bunu yapmak zorunda olmak beni derinden yaralıyor ancak lütfen şunu bilin ki biz konserin gerçekleşmesi için üzerimize düşen her şeyi yaptık."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
"Ercan Kesal’dan vazgeçmeden rol yapıyorum" "Ölümlü Dünya 2" filmi Netflix'e geliyor Yaklaşık 100 yıldır kayıptı: “Bayan Lieser'in Portresi” 32 milyon dolara satıldı Oyuncu Sevda Ferdağ hayatını kaybetti Gültan Kışanak’ın kitabına toplatma kararı