Twitter'da dünya genelinde erişim sorunu yaşandı

Twitter'da, TSİ 00.30 itibarıyla yaklaşık bir buçuk saat boyunca erişim sıkıntısı yaşandı. Kullanıcılar, "Tweet göndermek için günlük sınırı aştınız" uyarısıyla karşılaştı.

Sosyal medya platformu Twitter'a dünya genelinde erişim sıkıntısı yaşandı.

Downdetector verilerine göre, kullanıcılar Twitter'a New York saatiyle 16.30 (TSİ 00.30) itibarıyla erişim sıkıntısı yaşandığını bildirdi.

AA'nın aktardığına göre, yaklaşık 90 dakika süreyle sıkıntı yaşanan Twitter'da, birçok kullanıcının gönderi paylaşamadığı ve "Tweet göndermek için günlük sınırı aştınız" uyarısıyla karşılaştığı belirtildi.

Twitter Destek hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Twitter bazılarınız için beklendiği gibi çalışmıyor olabilir. Sorun için üzgünüz. Bunun farkındayız ve bunu düzeltmek için çalışıyoruz" ifadesi kullanıldı.

Türkiye'de, 8 Şubat'ta akşam saatlerinden itibaren hükümet kaynaklı erişim sorunu yaşanmıştı. Kahramanmaraş depremlerinin ardından hem yardım çağrılarının hem de devletin afet yardımlarının ve arama-kurtarma faaliyetlerinin yetersizliğinin dile getirildiği sosyal medya platformunda yaşanan erişim engeli büyük tepki çekmişti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Rusya'dan dikkat çeken F-16 mesajı İsrail ve ABD, kritik görüşme için tarih belirleyecek Almanya'da 63 yıllık uygulama sona erdi Dolar milyarderleri listesi: İstanbul ilk kez Avrupa'da ilk 5'e girdi! Belçika Başbakanı: PKK için gösteri tolere edilemez