Uykusuz'dan Bakan Nebati'ye 'epistemolojik' gönderme

Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, bu haftaki kapağında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin "Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşım...' ifadelerine yer verdi.

Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, bu haftaki kapağına Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ifadelerini taşıdı.

Nebati, “Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal ekonomi ve nöro ekonomi ile daha fazla önem kazanmaktadır” demiş, sözleri tartışma konusu olmuştu.

Uykusuz dergisi, söz konusu ifadeleri kapağına taşıdı. Derginin kapağında dükkan kasasında bir yurttaşın, “Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşım" dediği ve kasadaki kişinin Türkiye'de veresiye alışverişte oldukça yaygın olan "Tamam önümüzdeki ay hepsini bir ödersin" dediği görülüyor.

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
İngiliz muhabir, Türk doktorla görüşmesini kaydetti: “Hiçbir uyarıda bulunmadan dokundu” 33 yaşındaki eski oyuncu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti Devlet Bahçeli’nin 'Şimşek' çıkışı: Yeni Akit şaşırdı, Yeni Şafak sansürledi ABD’de ölü bulunan sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş Adana'da defnedildi Bayraktar’ı savunan yazarlar