Will Smith'ten tokat açıklaması: İnsanlar filmimi izlemezse anlayışla karşılarım

94'üncü Oscar Ödülleri’nde sahneye çıkarak komedyen Chris Rock'a tokat atan Will Smith, yeni filmi Emancipation’ın basın turunda, Oscar hadisesinin filmine gölge düşürmesinden korktuğunu söyledi. Smith, o geceyle ilgili konuşurken öfkesine yenik düştüğünü ve kontrolünü kaybettiğini söyledi. Smith, "İnsanlar filmlerimi izlemezse anlayışla karşılarım" diye konuştu.

Akademi Ödülleri'nde, sunucu Chris Rock'a attığı tokatla gündeme gelen aktör Will Smith, sunucu Trevor Noah’nın programına konuk oldu.

Başrolünde yer aldığı "Emancipation" filmi hakkında konuşan Smith, insanların filmi izlemek konusunda kararsız kalmalarını anlayışla karşıladığını belirtti. Aktör, filme emek veren çalışanların kendisi yüzünden cezalandırılmamasını umduğunu da söyledi.

The Guardian'ın aktardığına göre, ödül töreni hakkında konuşan Smith “Tahmin edebileceğin gibi korkunçtu. Tüm kontrolümü kaybettim. O gece bir şeyler yaşıyordum. Bu tabii ki davranışımı haklı çıkarmıyor. Aklımda birçok şey vardı. Attığım tokat, babasının annesini dövmesini izleyen küçük bir çocuk gibiydi. Böyle biri olmak istemem” dedi.

Aktör Smith, “Eğer bu olaydan ne öğrendiğimi soracak olursan, birbirimize karşı hep nazik olmamız gerektiğini söylerdim” dedi.

NE OLMUŞTU?

Will Smith, "King Richard" filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi olmadan önce, sunuculuk yapan ve Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’in görünüşü ile ilgili 1997 yılında Demi Moore’un oynadığı G.I Jane isimli filme gönderme yaparak "Jada, seni seviyorum. G.I. Jane II’nin gelmesini dört gözle bekliyorum" diyen Chris Rock’a tokat atmıştı.

Daha sonra yerine oturan Smith, “Eşimin adını o lanet olası ağzına almayacaksın” diye bağırmış, Rock da, “Tabii ki de almayacağım. Televizyon tarihinin en muhteşem olayını yaşıyoruz” demişti.

Olayın ardından Akademi'den yapılan açıklamada 94. Oscar Ödül Töreni'nin, "Smith'in sahnede gerçekleştirdiği kabul edilemez ve zararlı davranışı yüzünden gölgede kaldığını" belirtilmişti.

Will Smith'in 10 yıl boyunca Oscarlara ve Akademi'nin düzenlediği diğer etkinliklere katılması yasaklanmıştı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor Hollanda'dan ‘Gümrük Birliği’ için Kavala ve Demirtaş şartı Nazi sloganı kullanan AfD'li siyasetçi yargılanıyor: Trump'tan esinlenmiş Çocuğun bulduğu fosil 202 milyon yaşındaymış Hamas'tan Erdoğan'ın 'Kuvay-ı Milliye' sözlerine yanıt