Wolverine geri dönüyor: Jackman ve Reynolds’tan Marvel hayranlarını heyecanlandıran paylaşım

Avusturalyalı aktör Hugh Jackman, Logan filmiyle veda ettiği Wolverine karakterini yeniden canlandıracak. Haberi Ryan Reynolds, Deadpool 3'ün vizyona gireceği tarihi açıkladığı videoda verdi. Wolverine bu filmle bir kez daha izleyicinin karşısına çıkacak.

Marvel evreninin sevilen karakterlerinden Wolverine, beyazperdeye geri dönüyor.

Hugh Jackman, 2017 yılında Logan filmiyle veda ettiği Wolverine karakterini yeniden canlandıracak.

Ryan Reynolds'un canlandırdığı sırdaşı süperkahraman Deadpool’ün 3. filminde Jackman, Wolverine karakterine yeniden hayat verecek.

Bu haber, sosyal medyada ilginç bir video ile duyuruldu. Reynolds, sosyal medyadan paylaştığı ve Deadpool 3ün vizyon tarihini açıkladığı videoda, Jackman'ın Wolverine karakteriyle sinema dünyasına geri döneceğini duyurdu. Jackman'ın da kendi hesabından paylaştığı videonun son sahnelerinde Jackman da görülüyor ve haberi onaylayan ifadeler kullanıyor.

Marvel hayranlarını heyecanlandıran video, kısa sürede yüz binlerce beğeniye ulaştı.

Deadpool 3, 6 Eylül 2024'te vizyona girecek. Filmde Ryan Reynolds'a, Wolverine olarak Hugh Jackman eşlik edecek.

Avusturalyalı aktör ilkini 2000 yılında X-Men filminde canlandırdığı Wolverine karakterini 2017 yılında yayınlanan Logan filmi ile bırakmıştı.

Uzun yıllar boyunca Marvel'in sevilen karakterlerinden birisi olan Wolverine Jackman ile adeta özdeşleşti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Kaybolma sanatı Şair Haydar Ergülen'den 'vize' isyanı Zülfü Livaneli’ye ‘Yılın En İyi Hikâye Ödülü’ Sahte fragman izlenme rekoru kırdı "The Platform 2" filmi geliyor: İlk görseller paylaşıldı