YouTube hesabı çalınan Fenerbahçe'den açıklama

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin resmi YouTube hesabı çalındı. Kulüp yetkilileri durumu kontrol altına alarak Youtube hesabını kurtardı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi YouTube hesabı kısa süreliğine çalındı.

Sarı-lacivertli kulübün 2.3 milyon aboneli YouTube hesabının ismi 'Andrew Tate' olarak değiştirildi.

Hesapta bulunan tüm videoların ise silindiği kaydedilirken, Fenerbahçeli yetkililerin duruma anında müdahale ederek hesabın kontrolünü tekrardan sağladığı bildirildi.

Kulübün önceki günlerde Instagram hesabında da sorun çıkmıştı. Sarı-lacivertliler, yoğun çalışma sonrası Instagram hesabını kurtarmıştı.

Kulüpten yapılan açıklama ise şu şekilde:

"Fenerbahçe YouTube resmi hesabımız bu akşam saat 20:52’de 12 dakika süre ile erişime engellenmiştir.

YouTube Global ve YouTube Türkiye ekipleriyle yapılan görüşmeler sonucunda, dünya genelinde benzer birkaç büyük hesapta daha aynı problemin yaşandığı öğrenilmiş; hesabımız kontrolümüz altına alınmıştır.

Sorunun kaynağı ile ilgili detaylı araştırma YouTube ekipleri tarafından Kulübümüz ile koordineli olarak devam ettirilmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi O Kurnadan Bu Kurnaya İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkan adayı oldu Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihi belli oldu TFF Başkanlığı için bir adaylık açıklaması daha geldi