Yurttaşlar Erdoğan'a isyan etti: "ATV neredesin, seni izliyor Tayyip Fox'u izlemiyor"

İki büyük depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yurttaşlar Fox Haber'in yayına gireceği sırada AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi. "Dünden beri biz burada harap olduk" diyen bir kadın, kendilerinin görmezden gelindiği imasında bulunarak ATV'yi enkaz alanına çağırdı: "ATV neredesin seni izliyor Tayyip, Fox'u izlemiyor."

HABER MERKEZİ

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7.7 ile 7.6'lık depremler sırasında yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Arama kurtarma çalışmalarını da Kahramanmaraş'ta takip eden Fox Haber muhabiri Beril Ötkan'ın gelişmeleri aktarmaya hazırlandığı yayın öncesi yurttaşların iktidara isyan ettiği ve AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdiği bir video sosyal medyada gündeme geldi.

Olay yerindeki bir yurttaşın kamerasına yansıyan görüntülerde, çalışmalara yardımcı olan bir kadın, vinç olmadığını belirtip iktidarın kendilerini görmezden geldiği imasında bulunarak isyan etti, iktidar yanlısı ATV'yi enkaz alanına çağırdı.

Saatlerdir enkazın başında olduğunu söyleyen yurttaş, "Dünden beri biz burada harap olduk. Yağmuru da yedim yaşı da yedim. ATV neredesin seni izliyor Tayyip. Fox'u izlemiyor, ATV'yi izliyor neredesin" diyerek isyan etti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalındı: 4'ü banka personeli, 8 kişi tutuklandı Mustafa Varank, kürsüde ölen vekil için konuştu: Niye vicdanımız sızlasın! 5 yıldır bekletiliyordu: İBB Meclisi’nden Ekrem İmamoğlu'na borçlanma onayı Prof. Dr. Naci Görür'den Tokat depremiyle ilgili uyarı