Zafer Partisi kurucusu istifa etti: Ümit Özdağ, beni ve arkadaşımı 20 kişiyle darp ettirdi

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Soner Çam, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın kendisi ve arkadaşını darp ettirdiğini belirterek partiden istifa ettiğini duyurdu.

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Soner Çam, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın azmettirdiği 20 kişinin kendisi ve arkadaşını darp ettirdiğini iddia ederek Zafer Partisi Kurucular Kurulu üyeliğinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Çam, "Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyeliğinden ve Parti üyeliğinden istifa ettim.Türkiye Cumhuriyeti Devletine baş kaldıran @umitozdag azmettirerek beni ve arkadaşımı 20 kişi ile darbettiler" ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Çam, "Yüce Türk Milleti kaostan beslenen Ümit Özdağ'ın Zafer Partisi hastalıklı bir ruhtur" ifadelerine yer verdi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi Erdoğan’ı taşıyan araç teklemeye başladı: Rölantide değil, vitesi boşa attı Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor Görüşme şimdiden düelloya döndü HDP’lilere hakaret eden Nedim Şener’e ceza