Kurguya göre, takside unutulan 1 milyon 800 bin lirayı sahibine verdiği söylenen taksici, katıldığı bir TV programında kamuoyundan özür diledi. Orhan Aydoğdu adlı taksici, videonun ‘şaka’ amacıyla yapıldığını iddia etti ve “Rakamı biraz abarttık. Espriyi seven bir insanım. Olay nedeniyle psikolojim bozuldu” dedi. Aydoğdu çantada 10-15 bin lira olduğunu söylerken, parayı unuttuğu söylenen Necip Yılmaz bu ifadeyi de yalanladı.

‘1 milyon 800 bin lirayı sahibine verdi’ kurgusuyla ünlenen taksicinin yeni iddiası da yalanlandı

İstanbul’da taksiler konusundaki tartışma sürerken, kurguya göre, Sarıyer’de bir takside unutulan 1 milyon 800 bin lirayı sahibine verdiği söylenen taksici Orhan Aydoğdu yeni bir açıklama yaptı.

Show TV’de yayımlanan bir programa katılan Orhan Aydoğdu, videonun ‘şaka’ amacıyla yapıldığını öne sürerek kamuoyundan canlı yayında özür diledi.

Videodan hiç haberinin olmadığını iddia eden Aydoğdu, “Bir arkadaş çekmiş görüntüleri. Çantada 10-15 bin lira para vardı. Biz de biraz abarttık. Ben espriyi seviyorum. Olayın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim” dedi.

Aydoğdu, olay nedeniyle ‘psikolojisinin bozulduğunu’ söyledi. Ajansa neden röportaj verdiği sorulan Aydoğdu, “Boşluğuma geldi” yanıtını verdi. Aydoğdu sözlerinin sonunda, “15-20 bin (Önce 10-15 bin lira demişti) lira da az para değil taksici için” ifadesini kullandı.

Aydoğdu takside 10-15 bin lira para olduğu iddiasını, parayı unuttuğu söylenen Necip Yılmaz yalanladı. Tek kuruş para almadığını vurgulayan Yılmaz, Aydoğdu’ya, “Biraz mantıklı olun” diye sitem etti.

“TEHDİT EDİLDİM” DEMİŞTİ

Takside 1 milyon 800 bin lirasını unuttuğu iddia edilen kişiyle ilgili gerçekler dün ortaya çıkmıştı. Olayın kahramanı olan Necip Yılmaz, söylenenlerin gerçeği yansıtmadığını ve unuttuğu bavulun içinde kişisel eşyaları olduğunu canlı yayında açıklamıştı. Taksicilerin oyununa geldiğini söyleyen Necip Yılmaz, yanlış haberlerin düzeltilmesini istemişti.

Show TV’ye bağlanan Yılmaz, taksici Orhan Aydoğdu'nun kendisini tehdit ettiğini öne sürmüş ve konuyu gerekirse yargıya taşıyacağını açıklamıştı.