11 maçlık yenilmezlik serisine son: Başakşehir 0-1 Sivasspor

Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor karşısında ummadığı bir skorla sahadan ayrıldı. Sahasında, Kırmızı Beyazlı ekibi konuk eden Abdullah Avcı'nın öğrencileri sahadan 1-0 yenik ayrıldı. 3 hafta önce Sivasspor'un başına geçen ve ilk maçında Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yenen Hakan Keleş, Başakşehir'in 11 maçlık yenilgisizlik serisine son verdi.

Medipol Başakşehir'in 11 maçlık yenilgisizlik serisi Demir Grup Sivasspor karşısında son buldu. 13 haftada topladığı 30 puanla zirvede yer alan ev sahibi ekip, Demir Grup Sivasspor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

Konuk ekibin tek sayısı 35. dakikada Muhammet'ten geldi. Maç boyunca üstün oynamasına karşın aradığı golü bulamayan Medipol Başakşehir, ikinci yarıda net fırsatlar yakaladı; ancak kaleci Tolgahan Acar kalesinde devleşti.

Konuk ekibin başına 3 hafta önce gelen ve ilk maçında Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yenen Hakan Keleş, 2. maçında ise Çaykur Rizespor ile sahasındaki maçta 1-1 berabere kalmıştı. Demir Grup Sivasspor, en son iç saha yenilgisini geçen sezon şubat ayında Fenerbahçe maçında alan rakibinin bir başka uzun süreli serisini sonlandırırken; puanını da 18'e çıkardı.