Çekimleri Antalya’da yapılan Guy Ritchie’nin yeni filmi Servet Operasyonu, 13 Ocak’ta vizyona giriyor. Filmde bir mafya liderini canlandıran Kaan Urgancıoğlu, Jason Statham ile dövüş sahnelerinde karşı karşıya geliyor.

13 Ocak’ta vizyona giriyor: Kaan Urgancıoğlu, Jason Statham’a karşı

"Snatch" ve "Sherlock Holmes" gibi filmleriyle bilinen İngiliz yönetmen Guy Ritchie’nin Antalya’da çekimlerini yaptığı “Operation Fortune” (Servet Operasyonu) adlı yeni filmi, Türkiye'de 13 Ocak’ta izleyiciyle buluşacak.

Filmde Hollywood’un aksiyon filmlerinden bilinen Jason Statham ile Kaan Urgancıoğlu’nun karşılıklı dövüş sahneleri de yer alıyor.

Başrollerini Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett’ın paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu’nun yanı sıra Tim Seyfi, Ozan Ayhan, Ergun Kuyucu ve Aksel Üstün de yer alıyor.

Çekimleri Antalya’da yapılan filmde, son olarak “Yargı” dizinin başrolünde oynayan Kaan Urgancıoğlu “Casa” adlı bir mafya liderini canlandırıyor.

Son olarak Ezel Akay’ın yönettiği 'Osman Sekiz' filmi ve 'Atiye' dizisindeki rolleriyle adından söz ettiren Tim Seyfi ise Servet Operasyonu'nda Hugh Grant’ın canlandırdığı silah ticaretini yürüten Greg Simmonds karakterinin sağ kolu 'Alexander' karakteri ile izleyicinin karşısına çıkıyor.

Aksiyon- komedi türündeki Servet Operasyonu'nda özel bir ajan olan Orson Fortune’ı canlandıran Jason Statham, ekibi ile dünyayı tehdit eden “ölümcül bir silahı” ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşüyor. Bu gizli görevde ona yardım etmesi için Hollywood’un en büyük film yıldızlarından birini de işe alıyor.