Esenyurt'ta iddiaya göre nefes alamadığı için balkona çıkan 16 yaşındaki Rama Cebi, dengesini kaybederek 3'üncü kattan, park halindeki otomobilin üzerine düştü. Hastaneye kaldırılan çocuğun durumunun iyi olduğu belirtildi.

16 yaşındaki çocuk üçüncü kattan arabanın üzerine düştü

İstanbul Esenyurt'ta, 3 katlı apartmanın en üst katındaki balkondan düşen 16 yaşındaki kız çocuğu yaralandı. Düşme anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün sabah saat 05.00 sıralarında Esenyurt Balıkyolu Mahallesinde bulunan 3 katlı apartmanın en üst katında meydana geldi. İddiaya göre, nefes alma problemi yaşayan 16 yaşındaki Rama Cebi, hava almak için balkona çıktı. Cebi, dengesini kaybederek park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise olay hakkında inceleme başlattı. Cebi’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayı anlatan Cebi’nin komşusu, "Duyduğumuza göre nefes almak için balkona çıktı. Uykudan yeni kalkmış. Başı dönmüş. Nefes almasında sıkıntı var. Nefes almaya çıkıyor. Balkona çıktı. Öyle de yere düştü" dedi.

DHA