Karaman'da 16 yaşındaki lise öğrencisi Z.G, evde karnından bıçaklanmış halde dayısı Aminullah G. tarafından bulundu. Kız çocuğu, hastaneye kaldırılırken, saldırının nasıl ve kim tarafından gerçekleştirildiğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

16 yaşındaki kız çocuğu karnından bıçaklanmış halde bulundu

Saat 11.00 sıralarında, Nefise Sultan Mahallesi İstasyon Caddesi'nde meydana gelen olaya göre, lise öğrencisi Z.G. adlı kız çocuğu iddiaya göre evde karnından bıçaklanmış olarak, dayısı Aminullah G. tarafından bulundu.

Karnında bıçak saplı halde olan yeğenini otomobille hastaneye götürmek için yola çıkan Aminullah G., karşıdan gelen ve içinde hasta bulunan ambulansı durdurdu. Ambulanstaki sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Z.G., çağrılan başka ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Z.G.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

DHA'nın haberine göre, Aminullah G. de polise, Z.G.'nin anne ve babasının il dışında olduğunu; yeğeninin kendisini telefonla arayıp, "Dayı, bıçak deyip" kapattığını ve eve gittiğinde karnında bıçak saplı bulduğunu öne sürdü.

Olayla ilgili çalışma başltıldı.

(DHA)