17 yaşındaki Ceren Kultaş'ı pompalı tüfekle öldüren Şükrü Şimşek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

17 yaşındaki Ceren Kultaş'ın katili Şükrü Şimşek tutuklandı

Manisa'nın Salihli ilçesinde 17 yaşındaki Ceren Kultaş'ı pompalı tüfekle öldüren ve saklandığı eski fabrikada yakalanan Şükrü Şimşek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Edinilen bilgilere göre, Salihli'de 20 Mayıs akşamı İzmir-Ankara karayolu Taytan Mahallesi yol kavşağında bulunan bir benzin istasyonunda meydana gelen olayda, aralarında Ceren Kultaş'ın da bulunduğu 3 kişi, araçlarıyla yakıt almak için geldikleri benzin istasyonunda, motosikletli ve maskeli bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırgan, 3 arkadaşın yanına gelerek önce Ceren Kultaş'a pompalı tüfekle 2 el ateş edip ardından da otomobile bir el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Kultaş, olay yerinde hayatını kaybetti.

4 GÜN SONRA YAKALANDI

Bölgedeki kameraları inceleyen ekipler, Kultaş’ı öldüren kişinin Şükrü Şimşek olduğunu tespit etti. Hırsızlık ve mala zarar verme gibi birçok suçtan sabıkası bulunduğu öğrenilen Şimşek, cinayeti işlediği benzin istasyonuna 50 metre mesafedeki boş bir fabrikada olaydan 4 gün sonra yakaladı.

Fabrikada yakalandıktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Şükrü Şimşek buradaki işlemlerin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Katil Şimşek, alınan ifadesinde S.K. adlı kadınla aralarında husumet olduğunu, Ceren Kultaş'ı ise 'S.K.'ye benzettiği için' yanında bulunan pompalı tüfekle öldürdüğünü iddia etmişti.

İHA