İstanbul Gaziosmanpaşa'da 19 yaşındaki Alkan Atılgan, aralarında husumet bulunduğu belirtilen kişi tarafından sokakta başından vurularak öldürüldü. Şüpheli, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

19 yaşındaki Alkan başından vurularak öldürüldü
Fotoğraf: DHA

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde 19 yaşındaki Algan Atılgan silahla vurularak öldürüldü.

Dün gece 00.30 sıralarında meydana gelen olaya göre, 19 yaşındaki Alkan Atılgan ile husumetli olduğu belirtilen M.G. sokakta tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü. Atılgan elindeki bıçakla M.G.'yi kovalamaya başladı. Kovalamaca sırasında M.G. tabancayla ateş açtı. Kurşunlardan biri Atılganın başına isabet ederken, M.G. ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Atılgan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, M.G.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

"ARKASINI DÖNÜP ATEŞ ETTİ"

Sokaktaki esnaf Şükrü Ceylan, "Burada oturuyordum. Arkadaşlar ara sokaktan çıktılar. Diğer arkadaş 'Üstüme gelme' dedi. Buraya düşünce de arkasını dönüp yere doğru ateş etti. Daha sonra polislerin gelmesi yarım saat sürdü. Çocuk zaten yarım saat yerde yattı. Benim gördüğüm bunlardan ibaret. Benim dışarıdan duyduğum, abileriyle aralarında bir husumet varmış" dedi.

(DHA)