İstanbul Kocamustafapaşa'da Ümit A. isimli bir erkek 2 çocuğunu rehin alarak etrafa rastgele ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis, saldırganı gözaltına aldı.

2 çocuğunu rehin alıp etrafa ateş açan erkek gözaltına alındı

İstanbul Fatih'te bir erkek, iki çocuğunu evinde silahla rehin aldı. Sokağa rastgele ateş açan saldırgan, özel harekat ekiplerinin operasyonuyla etkisiz hale getirildikten sonra gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında Fatih Kocamustafapaşa Caddesi'nde meydana geldi. Ümit A. isimli erkek, 2 çocuğunu bıçakla rehin aldı. Ümit A. bir süre sonra çocuklarını serbest bırakıp evin penceresinden pompalı tüfek ve tabancayla rastgele ateş açtı. Silah sesini duyan yurttaşların ihbarı üzerine bölgeye aralarında özel harekâtçıların da bulunduğu çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Özel Harekat polislerinin yaptığı operasyonla Ümit A. yakalanarak gözaltına alındı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

"4-5 EL ATEŞ ETTİ"

Olayın görgü tanıklarından Doğukan Doğu, "Bakkalın üst katından sıkmaya başladı. 4-5 el ateş etti. Olaydan 1 buçuk saat sonra güvenlik sağlandı. Özel kuvvetler gelip müdahale etti ve gözaltına aldı. Şahsı tanımıyorum. Yaralı da görmedim" dedi.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

DHA