23. İstanbul Tiyatro Festivali'nin biletleri bugün satışa çıkıyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenen 23. İstanbul Tiyatro Festivali, 13 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

23. İstanbul Tiyatro Festivali’nde yurtdışından 12, Türkiye’den 13 olmak üzere 28 tiyatro, dans ve performans topluluğunun 78 gösteriminin yanı sıra Öğrenme ve Gelişim Programı kapsamında okuma tiyatroları, söyleşiler, atölye çalışmaları ve ustalık sınıfları gibi tamamı ücretsiz yan etkinlikler de gerçekleştirilecek. 23. İstanbul Tiyatro Festivali’nin bu yıl ki kampanyası hayat ters yüz olarak belirlendi. Festival bu yıl sahne sanatlarının genel olarak kabul edilmiş kalıplarının sorgulandığı alışılmışın dışında sahneleme tekniği ve yapısına sahip performanslardan oluşan programıyla “sahne neresi?” ve “oyuncu kim?” gibi sorulara yanıt arıyor.

23. İstanbul Tiyatro Festivali biletleri 14 Eylül Cumartesi günü 10.30’dan itibaren Biletix satış kanallarından ve hizmet bedelsiz olarak ana gişe İKSV’den (10.30 -18.00 saatleri arasında) satın alınabilecek.

İstanbul Tiyatro Festivali’nin 2017 yılında Koç Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş’ın desteğini alarak başlattığı proje kapsamında, sınırlı sayıdaki öğrenci biletleri ise 15 TL’den satışa sunulacak. Öğrenci biletleri öğrenci kimliği ibraz edilerek yalnızca ana gişe İKSV’den alınabilecek.