Manisa Şehzadeler Belediyesi’ne ait araçta 23 Nisan’da AKP’nin seçim şarkısı çalınarak propaganda yapıldı. Yaşanan olaya tepki gösteren CHP'li Bakırlıoğlu “Belediyenin yaptığı ulusal değerlerimize saygısızlıktır” dedi.

23 Nisan aracında AKP seçim şarkısı

BİRGÜN EGE

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklar için oluşturulan oyun alanında AKP’li Şehzadeler Belediyesi kendine ait hizmet aracının hoparlörlerinden AKP propagandası yaptı.

“Çocuk bayramında propaganda olmaz” diyerek yaşanan olaya tepki gösteren CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediyesinin çocuklar için oluşturduğu oyun alanında AKP’li Şehzadeler Belediyesi kendine ait hizmet aracının hoparlörlerinden AKP propagandası yapması, Manisalı vatandaşlarımızın büyük tepkisine neden olmuştur. Halkın haklı tepkisi üzerine Manisa Valiliği bu skandala son vererek oyun alanında bulunan belediye aracını uzaklaştırmıştır” dedi.

Bakırlıoğlu şunları söyledi: “Şehzadeler Belediyesinin bu yaptığı 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan eden büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e, Türkiye Büyük Millet Meclisine ve hepsinden önemlisi geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza saygısızlıktır. Tabi ki bu saygısızlık AKP’nin en başındakinden kaynaklanmaktadır.”