Muğla'da 24 yaşındaki Kerim Bozan'ın boğularak öldürüldükten sonra dere kenarına atılmasıyla ilgili yabancı uyruklu 2 kişi tutuklandı.

24 yaşındaki Kerim Bozan'ı boğup dere kenarına attılar: 2 tutuklama

Muğla'da 24 yaşındaki gencin boğularak öldürüldükten sonra dere kenarına atıldığı ortaya çıktı. Olayla ilgili yabancı uyruklu iki kişi tutuklandı.

Boğalar Mahallesi Atlıdere yol ayrımındaki dere yatağında hareketsiz birinin olduğunu fark eden yurttaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemede üzerine kimlik çıkmayan kişinin iple boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Cansız bedenin Kerim Bozan'a (24) ait olduğunu belirleyen Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Fethiye Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), fail ya da faillerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Çok sayıda güvenlik kamerası kaydını inceleyen ekipler, şüphelilerin İngiliz uyruklu Elizabeth O. (37) ile Irak uyruklu Hayder S. (31) olduğunu tespit etti.

Fethiye’de bir evde olduğu belirlenen şüpheliler, polis ve jandarmanın ortak operasyonuyla yakalandı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından iki kişi, geniş güvenlik önemleri altında sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

İHA