Vaka sayısının bin 872'ye yükseldiği Türkiye'de, 44 yurttaş yaşamını yitirdi

25 Mart- Türkiye’den başlık başlık tüm koronavirüs gelişmeleri | Ölü sayısı 44'e yükseldi

Dünya genelinde yaklaşık 19 bin kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgınının Türkiye'de etkisi de her geçen gün artıyor. Türkiye'de 11 Mart'tan bu yana Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 44'e yükseldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgını ile ilgili son 24 saatte yaşanan gelişmeleri açıkladı. Bakan Koca'nın açıklamasına göre Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 44'e toplam vaka sayısı ise bin 872'ye yükseldi.

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda son 24 saatte yapılan 3 bin 952 testten 343'ünün pozitif çıktığını bildirdi. Koca açıklamasınıda bugün yaşamını yitiren 7 hasta olduğunu açıklayarak, "Biri KOAH hastasıydı. Altısı ileri yaştaydı. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz" ifadelerini kullandı.

>>Haberin tamamı için tıklayın<<

YURTDIŞINDAN DÖNMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN TAHLİYESİ TAMAMLANDI

Yurtdışından Türkiye'ye dönmek isteyen öğrencilerin tahliyesi tamamlandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıklama yaptı.

Oktay, "Ülkemize yönelik uçuşları durdurulan İngiltere, İrlanda, İsviçre, Polonya, İtalya, Mısır ve KKTC'de geçici olarak bulunan ve dönmek isteyen öğrencilerimizin tahliye işlemleri tamamlanmış, 2 bin 721 öğrencimiz Türkiye'ye getirilmiştir" dedi.

İSTANBUL'DA 24 SAĞLIKÇIDA KORONAVİRÜS ÇIKTI

Türkiye'de 44 kişinin ölümüne sebep olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) İstanbul'da farklı ilçelerde görev yapan 24 aile hekimi ve hemşireye bulaştı. İstanbul Aile Hekimliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kutbettin Demir, sağlık çalışanlarının genel durumunun iyi olduğunu söyledi.

>>Haberin tamamı için tıklayın<<