27 Mart- Türkiye’den başlık başlık tüm koronavirüs gelişmeleri | Yapı Kredi bir şubesini tedbiren kapattı

Dünya genelinde yaklaşık 24 bini aşkın kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgınının Türkiye'de etkisi de her geçen gün artıyor. Türkiye'de 11 Mart'tan bu yana Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 75'e yükselirken tespit edilen vaka sayısı da 3 bin 629'u buldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ile ilgili son 24 saatte yaşanan gelişmeleri paylaştı. Koca, koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısının 75'e hasta sayısının 3 bin 629'a yükseldiğini bildirdi.

Koca'nın Twitter hesabından yaptığı açıklamada bugün sonuçlanan 7 bin 286 koronavirüs testinin bin 196'sının pozitif çıktığı belirtildi. Bakan'ın açıklamasına göre bugün 16 hasta yaşamını yitirirken toplam ölü sayısı 75'e yükseldi.
>>Haberin tamamı için tıklayın<<

Güncelleme-15:03
ŞUBE MÜDÜRÜ YAŞAMINI YİTİRDİ, YAPI KREDİ ŞUBEYİ TEDBİREN KAPATTI

Yapı Kredi CEO’su Gökhan Erün tarafından çalışanlara verilen bilgiye göre bankanın Diyarbakır Ofis şubesi Müdürü M.B.Ö. yaşamını yitirdi. Öncel’in ölümü sonrasında Yapı Kredi Ofis şubesi tedbir amaçlı kapatıldı. Şubede görev yapan diğer bankacılar da yakın izlemeye alındı.

Banka'dan konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Güncelleme-11:24
BAKANLIK İŞ YERLERİNDE UYGULANACAK KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNİ BELİRLEDİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nce yayımlanan, "Yeni koronavirüs salgını kapsamında iş sağlığı ve güvenliği profesyonellerinin iş yerlerinde aldıracağı tedbirler" kılavuzu, iş güvenliği uzmanları, iş yeri hekimleri ve hemşirelerinin dikkatine sunuldu.

>>Haberin tamamı için tıklayın<<

Güncelleme-10:10
CUMHURBAŞKANLIĞI KORONAVİRÜS BİLGİLENDİRME SİTESİ AÇTI

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, koronavirüs bilgilendirme sitesi açtı.

"https://corona.cbddo.gov.tr/" adresinden girilen sitede Türkiye'deki son veriler güncellenerek açıklanıyor. Sitede iyileşenler ve ölüm oranı da yer alıyor.

>>Haberin tamamı için tıklayın<<

Güncelleme-10:00
TOKAT'TA KARANTİNADAN KAÇAN KİŞİ, YAKALANDI

Tokat'ta yeni tip koronavirüs (Covid-19) şüphesiyle karantinada olduğu hastaneden kaçan kişi, yakalanıp yeniden karantinaya alındı.

>>Haberin tamamı için tıklayın<<