Muğla'da 28 yaşındaki Özlem Fidan, yakınları tarafından evinde ölü bulundu. Fidan'ın kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

28 yaşındaki Özlem, evinde ölü bulundu

Muğla'da 1 çocuk annesi 28 yaşındaki Özlem Fidan, yakınları tarafından evinde ölü bulundu. Vücudunda darp ya da yaraya rastlanmadığı belirtilen haberde, Fidan'ın kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

Menteşe'nin kırsal Algı Mahallesi'nde yaşayan Süleyman Fidan, bugün öğle saatlerinde evli olduğu Özlem Fidan'ı telefonla aradı. Özlem Fidan telefonu açmayınca Süleyman Fidan, kontrol etmesi için yakınlarını eve gönderdi.

Eve giden yakınları, Özlem Fidan'ı salonda hareketsiz buldu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin yaptığı kontrolde, Özlem Fidan'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Fidan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Vücudunda yara ya da darp izine rastlanmadığı ve bilinen herhangi bir sağlık problemi de olmadığı belirtilen haberde Fidan'ın kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi. Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(DHA)