Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile Ajax’ın 4-4 berabere kaldığı maç sonrası sorularımızı yanıtlayan Tadic hakem kararlarını eleştirerek, “Hayatımda böyle bir şey görmedim ne penaltı penaltıydı, ne de kırmızı kartlar doğruydu” dedi

4-4’lük maçtan sonra Jorgınho, Wıllıan ve Tadıc BirGün'e konuştu: Hayatımda böyle bir şey görmedim

ZİYA ADNAN

Şampiyonlar Ligi’nde önceki akşam turnuva tarihinde müstesna bir yere sahip olan bir karşılaşma oynandı. Stamford Bridge’de Chelsea ile Ajax arasında oynanan 4-4 sona erdi. Ajax 4-1 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamazken, hakemlerin verdiği kararlar büyük tartışma konusu oldu. Maç sonrası Chelsea’nin kilit oyuncularından Jorginho ve Willian, Ajax’ın yıldız ismi Dusan Tadic sorularımızı yanıtladı.

JORGINHO: ÇILGIN BİR MAÇTI

Karşılaşmada Chelsea’nin iki golünü penaltıdan kaydeden Jorginho. “Çılgın bir karşılaşmaydı. İzleyenlerin büyük bir keyif aldığına eminim. Futbol adına olması gereken her şey vardı. 4-1’den geri dönerek çok önemli bir işe imza attık. Aynı futbolla ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

4-4-luk-mactan-sonra-jorginho-willian-ve-tadic-birgun-e-konustu-hayatimda-boyle-bir-sey-gormedim-646619-1.

WILLIAN: BERABERLİK FENA DEĞİL

Londra temsilcisinin Brezilyalı yıldız Willian ise açıklamışında şunları kaydetti: “İnanılmaz bir maçtı. Ne yazık ki kazanamadık, yine 4-1’den maçı buraya getirmek çok iyi hissettirdi. Öne de geçtik ancak ne yazık ki VAR golü iptal etti. Kazanmak isterdik ancak bu şartlarda beraberlik de fena sonuç değil.”

TADIC: BÜYÜK BİR UTANÇ

Ajax’ın geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükselmesinde büyük pay sahibi olan Dusan Tadic de hakemlerin kararlarını eleştirerek, “İzleyenler için çok iyi bir maç oldu ama ne yazık ki bizim için öyle değildi. 4-1 öne geçmişken ve her şey kontrolümüz altındayken gelen iki kırmızı kart üç puanı almamızı engelledi. Hayatımda böyle bir şey görmedim ne penaltı penaltıydı, ne de kırmızı kartlar doğruydu. Hakem eliyle üç puandan olduk, üzgünüz, onlar adına büyük bir utanç. 11’e 11’ken oynadığımız dakikalarda Chelsea’ye üstünlüğümüzü kabul ettirdik ve üstünlüğümüzü herkese gösterdik” şeklinde konuştu.

4-4-luk-mactan-sonra-jorginho-willian-ve-tadic-birgun-e-konustu-hayatimda-boyle-bir-sey-gormedim-646620-1.