4. Ankara Uluslararası Komedi Festivali’nin programı belli oldu

Gezgin Kültür Sanat’ın yapımcılığında gerçekleşen, Türkiye’nin ilk komedi festivali olan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Ankara Uluslararası Komedi Festivali’nin programı belli oldu! 14-25 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalin programı, bol alternatifli ve oldukça eğlendirip güldürecek etkinliklerle dolu.

Sanat yönetmenliğini bu yıl da usta mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu’nun üstlendiği festivalin programında tiyatrolar, stand-up gösterileri, atölyeler, müzikaller, çocuk etkinlikleri ve amatör komedyenler için düzenlenen etkinlikler bulunuyor. 4. Ankara Uluslararası Komedi Festivali, Kasım ayında başkent seyircisini güldürmeye hazırlanıyor!

Festival, “Mahşer-i Cümbüş” ile açılıyor

4. Ankara Komedi Festivali, 14 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’da doğaçlama tiyatronun öncü ekibi Mahşer-i Cümbüş’le açılışını gerçekleştirecek. Kapanışı ise, 25 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’da usta tiyatrocu Haldun Dormen’in yeni oyunu “Küllerin Arasından” ile yapacak.

Etkinliklerinin Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi, Yılmaz Güney Sahnesi, Route Sahne, 6;45 Kaybedenler Kulübü, Gaga Manjero, Baattin Via ve CEPA AVM’de düzenleneceği festivalde; Haldun Dormen, Vedat Özdemiroğlu, Alpay Erdem, Cem Davran, Zafer Algöz, Can Yılmaz, Sumru Yavrucuk, Celil Nalçakan, Candaş Tolga Işık, Ayhan Taş, Burak Satıbol, Ege Kayacan, Ezo Sunal, Hatunlar Stand-up Ekibi ve Suzan Kardeş gibi sevilen isimlerin etkinlikleri yer alacak!

Festivalle ilgili detaylı bilgiye www.ankarakomedifestivali.com.tr adresinden veya etkinliğin Facebook, Instagram ve Twitter sayfalarından ulaşabilirsiniz. Ayrıca etkinlik biletleri Biletix ve Dost Kitabevi Şubelerinde satışta. Etkinliklerin düzenleneceği salonlarda bulunan gişelerden de biletlere ulaşılabilir.

Festivalin dolu dolu programı ise şu şekilde:

4-ankara-uluslararasi-komedi-festivali-nin-programi-belli-oldu-523965-1.

(Gaia Dergi)