Çorum’da Oğuzlar Belediyesi’nin AKP’li Başkanı Muzaffer Yıldırım’a, makamına gelen İlçe Devlet Hastanesi’nin başhekimi ve bir sağlık personeli tarafından koronavirüs aşısı vuruldu. 48 yaşındaki Yıldırım, aşı olduğu anlara ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

48 yaşındaki AKP’li belediye başkanı, başhekimi makamına getirerek aşı oldu

Türkiye’deki aşı konusundaki usulsüzlüklere bir yenisi daha eklendi. Çorum’un Oğuzlar ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, makamında koronavirüs aşısı oldu.

Cumhuriyet'in gündeme getirdiği habere göre, 48 yaşındaki Yıldırım, aşı olduğu an çekilen fotoğrafları Facebook hesabından paylaştı. Yıldırım paylaşımda, makamına gelerek aşı yapan kişilerin, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Feyza Betül Yıldız ve Sağlık Personeli Murat Karaman olduğunu belirtti.

AKP’li Oğuzlar Belediye Başkanı Yıldırım, 26 Mart’ta Facebook’tan yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Koronavirüs Aşımızın İlk Dozunu İlçe Devlet Hastanesi Başhekimimiz Sn Feyza Betül Yıldız ve Sağlık Personeli Sn Murat Karaman'ın Belediyemize Yaptığı Ziyaret Esnasında Olduk. Pandemi Sürecinde Fedakarca Çalışan Tüm Sağlık Personellerimize Başhekimimiz Sn Feyza Betül Yıldız ve Sağlık Personeli Sn Murat Karaman Nezdinde Teşekkür Eder Çalışmalarında Başarılar Dileriz.”

Yıldırım, geçtiğimiz ay koronavirüse yakalanmıştı.

48-yasindaki-akp-li-belediye-baskani-bashekimi-makamina-getirerek-asi-oldu-858717-1.