Pendik'te 5 yıl önce kaybolan Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği üyesi Tekin Uğurlu'nun cansız bedeni, boş bir arazide toprağa gömülü halde bulundu. Yapılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

5 yıl önce kaybolan Galatasaraylı iş insanının cansız bedeni Pendik'te bulundu
Fotoğraf: DHA

Pendik'te 4 Ağustos perşembe günü bulunan cansız bedenin 5 yıl önce kaybolan Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) Tekin Uğurlu'ya ait olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili yapılan soruşturmada gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

İddialara göre Tekin Uğurlu 5 yıl önce arkadaşıyla alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı. Tartışma sonrası Uğurlu'dan bir daha haber alınamadı. Ailesinin kayıp ihbarının üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Geçtiğimiz günlerde Pendik'te boş bir arazide gömülü halde bir cansız beden bulundu. Polis ekipleri cansız bedenin kime ait olduğunu belirlemek için DNA örneği alarak Adli Tıp Kurumuna gönderdi. Yapılan incelemenin ardından cansız bedenin 5 yıl önce kaybolan Tekin Uğurlu'ya ait olduğu tespit edildi. 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Uğurlu'nun aynı zamanda (GSYİAD) üyesi de olduğu belirlendi.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayın ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri Uğurlu'nun katillerini bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Asayiş Şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DHA