AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya ve İspanya’ya yapılan yardımların ardından 65 yaş üstü yurttaşlara dağıtılan kolonya ve maskeler için de kendi imzasını kullandı

65 yaş üstüne kolonya ve maskeler, Erdoğan imzalı poşet ve mektupla dağıtıldı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya ve İspanya’ya koronavirüs nedeniyle gönderilen yardımlardan sonra 65 yaş üstü yurttaşlara dağıtılan kolonya ve maskeler için de Türkiye Cumhuriyeti yerine ‘Cumhurbaşkanlığı’nı ve kendi imzasını kullandı.

Erdoğan’ın açıkladığı maske ve kolonyaları bekçiler bugün dağıtmaya başladı. Dağıtılan paketlerde Erdoğan’ın mektubu da yer aldı.

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bekçiler, bugün maske ve kolonyaların dağıtımına başladı. Maske ve kolonyalar paketlenerek adresle götürüldü. Ayrıca paketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mektubu da yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 65 yaş üstündeki yurttaşlara hitap ettiği mektupta, “Sizlerden ricam, bu salgın tehdidi ortadan kalkana kadar evlerinizde kalmanız, kesinlikte dışarıya çıkmamanızdır. Sizleri bu salgından koruyabilmemizin en etkili yolu budur” ifadeleri yer aldı. Bekçiler, maske ve kolonyaları “Cumhurbaşkanının size selamı var” diyerek dağıttı.

65-yas-ustune-kolonya-ve-maskeler-erdogan-imzali-poset-ve-mektupla-dagitildi-712529-1.