Küçükçekmece’de, henüz bilinmeyen bir nedenle 7 katlı binanın en üst katından düşen 16 yaşındaki Esma E.,, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Esme E.'n,n olaydan iki saat önce ‘Hepinizi çok seviyorum çok’ paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

7'nci kattan düşen 16 yaşındaki Esma hayatını kaybetti: Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

İstanbul Küçükçekmece’de, 7 katlı bir binanın en üst katından düşen Esma E., hayatını kaybetti. 16 yaşında olduğu öğrenilen Esma E'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün (12 Ocak) saat 22.00 sıralarında Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’ndeki 7 katlı bir binada meydana geldi. 16 yaşındaki Esma E., oturduğu binanın yedinci katında bulunan balkondan sokak üzerinde park halindeki aracın üzerine düştü. Esma E.’yi gören çevredeki yurttaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırılan Esma E., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay sonrası polis ekipleri bölgede incelemelerde bulundu. 16 yaşındaki Esma E.'nin ölüm nedeni yapılan incelemelerin ardından netlik kazanacak.

Öte yandan olaydan iki saat önce Esma E.’nin ‘Hepinizi çok seviyorum çok’ notuyla bir fotoğraf paylaştığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(İHA)