Antalya’da bir kız öğrenci, “sevgilisine mesaj atmak”la suçladığı başka bir kız öğrencinin okulunu 3’ü erkek 7 arkadaşıyla bastı.  İnönü Meslek Lisesi öğrencisi İrem K. (16) ile beraber, Yağmur S.P. (16) ve Gülşen M.’nin (16) okuduğu Hacı Ekrem Şerife Yazaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne giden kızlı erkekli grup, iki öğrencinin sınıfına yöneldi.  Sınıftaki öğrencileri zorla dışarı […]

8 öğrenci okul bastı, iki öğrenciyi dakikalarca dövdü

Antalya’da bir kız öğrenci, “sevgilisine mesaj atmak”la suçladığı başka bir kız öğrencinin okulunu 3’ü erkek 7 arkadaşıyla bastı. 

İnönü Meslek Lisesi öğrencisi İrem K. (16) ile beraber, Yağmur S.P. (16) ve Gülşen M.’nin (16) okuduğu Hacı Ekrem Şerife Yazaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne giden kızlı erkekli grup, iki öğrencinin sınıfına yöneldi. 

Sınıftaki öğrencileri zorla dışarı çıkaran grup kapıya 2 erkek öğrenciyi nöbetçi olarak bıraktı. Diğer öğrenciler ise Yağmur S.P ile Gülşen M.’yi dövmeye başladı. 

Hürriyet gazetesinden Salim Uzun’un haberine göre, dakikalarca dövülen iki kız öğrenci saldırıdan kurtulmak ve nöbetçi öğretmene seslerini duyurmak için sıraları devirmeye ve çığlık atmaya başladı. İki öğrenci, nöbetçi öğretmenin müdahalesiyle kurtulurken, olayı duyan veliler polis merkezine şikayette bulundu.