Gaziantep Futbol Kulübü ile Kasımpaşa Spor arasında oynanan Süper Lig karşılaşmasında hakem Halis Özkaya, oynanmayan 5 dakika için takımları tekrar sahaya çağırdı.

9 dakika uzattığı maçı erken bitiren hakem futbolcuları geri çağırdı

Gaziantep Futbol Kulübü ile Kasımpaşa Spor arasında oynanan Süper Lig karşılaşmasında, tamamlanan maçta 9 dakika uzatma kararı veren hakem Halis Özkaya, uzatmanın 4. Dakikasında maçı bitirdi. Hakem Özkaya, daha sonra soyunma odasından geri çağırdığı futbolcuları 5 dakika daha oynattı.

Süper Lig'in 12. haftasında; Gaziantep Futbol Kulübü, sahasında Kasımpaşa'yı ağırladı. Gaziantep Kalyon Stad'ında oynanan karşılaşmada ev sahibi Gaziantep Futbol Kulübü, Joao Figueiredo ve Steven Caulker'ın golleri ile sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Hakem Halis Özkaya, maçın bitimine kısa bir süre kala 9 dakika uzatma verdi. Buna karşın, uzatmanın 4. dakikasında bitiş düdüğünü çaldı. Takımlar soyunma odasına gitti, seyirciler ve basın mensupları da sahayı terk etti.

Ancak bir süre sonra hakem Halis Özkaya, oynanmayan 5 dakika için takımları tekrar sahaya çağırdı. Futbolcular soyunma odasından döndü ve oynanmayan 5 dakikayı oynadı. Bu 5 dakikada da gol olmayınca, maç; Gaziantep FK'nın 2-0'lık galibiyeti ile sona erdi.

(ANKA)