KuirFest, 23 Ocak’ta düzenleyeceği açılış galası ve gösteriminin ardından, Banu Alkan’ın sahne alacağı konser ile dokuzuncu senesini açacak

9. Pembe Hayat KuirFest’in 3D afişi yayında

Bu sene de pek çok LGBTİ+ yapımı ve etkinliği takipçisiyle buluşturmaya hazırlanan KuirFest, 23 Ocak’ta düzenleyeceği açılış galası ve gösteriminin ardından, Banu Alkan’ın sahne alacağı konser ile dokuzuncu senesini açacak. Düzenlenecek partide DJ performansı ile Zahter, Şevval Kılıç, Özgür Kaktüs, Asîde ve Deus ex Machina sahne alıyor olacak. Aynı zamanda Dudakların Cengi, KuirFest’e özel performanslar ile geceyi şenlendirecek.

Programına dair detayları duyurmaya başlayan festivalin afişi yayımlandı. 3D olarak tasarlanan afiş, gözlükle bakıldığında farklı bir geyik gösteriyor. Geçtiğimiz sene de kesilip birleştirildiğinde karanlıkta parlayan 3 boyutlu geyik haline gelen afişiyle dikkat çeken festival, bu yıl da takipçilerini özel bir afiş ile karşılıyor.

Festivale dair detaylar zamanla www.pembehayatkuirfest.org’ta yer alacak.

Festival #DönerizElbet hashtagi ile sosyal medyadan da duyuruluyor.

23-26 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da unutulmayacak bir festival yaşatmaya hazırlanan Pembe Hayat KuirFest’in dokuzuncu senesine dair ipuçları gelmeye başladı! 4 gün boyunca sürecek festival, onlarca filmin yanı sıra pek çok söyleşi, panel ve partiye ev sahipliği yapacak. Düzenlenecek tüm söyleşi ve panellerde İngilizce-Türkçe çevirinin yanı sıra İşaret Dili çevirisi de olacak.

9-pembe-hayat-kuirfest-in-3d-afisi-yayinda-674410-1.