İktidar yanlısı A Haber'de sanatçı Güvenç Dağüstün'ün seslendirdiği "İnsan insan" şarkısı izinsiz kullanıldı. Twitter hesabından video paylaşan Dağüstün, "A Haber isimli dezenformasyon merkezinin yayınında benim sesimin ne işi var! Ne münasebet! Ayıp" diyerek tepki gösterdi.

A Haber sanatçı Güvenç Dağüstün'ün şarkısını izinsiz kullandı: "Ne münasebet!"

Opera sanatçısı ve BirGün gazetesi yazarı Güvenç Dağüstün, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile yandaş A Haber'de kendisinin seslendirdiği bestecisinin Fazıl Say olduğu "İnsan insan" adlı eserin izinsiz kullanıldığını duyurdu.

Söz konusu yayına ait videoyu da paylaşan Dağüstün, olaya tepki gösterdi.

"A Haber isimli dezenformasyon merkezinin yayınında benim sesimin ne işi var" diyen Dağüstün, "Ne münasebet! Ayıp!" diyerek sert çıktı.

Kendisinden izin alınıp alınmadığına dair yöneltilen biri soruyu da yanıtlayan Dağüstün, "Bana kimse bir şey sormadı. Eserin bestecisi Fazıl Say’a da sorulmadığına eminim" diye yazdı.

Dağüstün 2021'in Ağustos ayında, konser çıkışı gericiler tarafından saldırıya uğramıştı.

Saldırı sonrası yüzü, kolu ve bacağında morluklar oluşan sanatçıya saldıranların 2 kişi olduğu belirtilirken, saldırganların Dağüstün'ü bir süre gözledikleri öğrenilmişti.

Dağüstün, "Saat 22:50’de konser alanından ayrıldım. Park içerisinde arkadaşımla yürürken karşımdan gelen bir kişi bana yumruk attı ve yere düştüm. Ardından yanındakilere ‘vurun vurun’ diye bağırdı. İki kişi ayağımdan sürükledi ve bana yerdeyken vurdular. Güvenlik görevlileri ve vatandaşlar araya girip yardım etti. Öğrendiğim kadarıyla iki kişi de gözcü olarak bekliyormuş" açıklaması yapmıştı.