ABD Açık'ta 4. gün:  Wozniacki'den sürpriz veda

Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ın dördüncü gününde, tek kadınlarda iki numaralı seribaşı Caroline Wozniacki, ikinci turda elendi.

ABD'nin New York kentinde düzenlenen turnuvada dördüncü gün maçları sona erdi.

Tek erkeklerde dünya 2 numarası İsviçreli Roger Federer, Fransız Benoit Paire'yi 7-5, 6-4 ve 6-4'lük setlerle 3-0 yenerek zorlanmadan üçüncü tura kaldı.

4 numaralı seribaşı Alman Alexander Zverev, Fransız Nicolas Mahut'u 6-4, 6-4 ve 6-2'lik setlerin ardından 3-0'la geçerek adını üst tura yazdırdı.

Kariyerindeki 14'üncü grand slam şampiyonluğunu hedefleyen 6 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic ise ABD'li Tennys Sandgren karşısında zorlanmasına rağmen, 6-1, 6-3, 6-7 ve 6-2'lik setlerle rakibini 3-1 mağlup ederek üçüncü tura çıktı.

7 numaralı seribaşı Marin Cilic, 10 numaralı seribaşı David Goffin, 13 numaralı seribaşı Diego Schwartzman, 17 numaralı seribaşı Lucas Pouille ve 21 numaralı seribaşı Kei Nishikori üçüncü tura yükselirken, 12 numaralı seribaşı Pablo Carreno Busta ve 14 numaralı seribaşı Fabio Fognini ise turnuvaya veda eden seribaşı tenisçiler oldu.

GÜNÜN SÜRPRİZİ WOZNİACKİ'DEN

Tek kadınlarda günün sürprizine, dünya 2 numarası Caroline Wozniacki imza attı. Dünya sıralamasında 36'ncı basamakta yer alan Ukraynalı Lesia Tsurenko, Danimarkalı tenisçiyi 6-4 ve 6-2'lik setlerle zorlanmadan 2-0'la geçerek üçüncü tura yükseldi.

Turnuvanın 4 numaralı seribaşı Alman Angelique Kerber, zorlandığı mücadelede İsveçli Johanna Larsson'u 6-2, 5-7 ve 6-4'lük setlerle 2-1 mağlup ederek tur atladı.

ABD Açık'ın 22 numaralı seribaşı Rus Maria Sharapova ise Romanyalı Sorana Cirstea'yı 6-2 ve 7-5'lik setlerin ardından 2-0 yenerek yoluna devam etti.

5 numaralı seribaşı Petra Kvitova, 6 numaralı seribaşı Caroline Garcia, 10 numaralı seribaşı Jelena Ostapenko, 13 numaralı seribaşı Kiki Bertens ve 14 numaralı seribaşı Madison Keys adlarını üst tura yazdırırken, 11 numaralı seribaşı Daria Kasatkina ise elendi.

WİLLİAMS KARDEŞLER KARŞILAŞACAK

Kadınlarda 3 numaralı seribaşı ABD'li Sloane Stephens, Belaruslu Victoria Azarenka'ya, 23 grand slam şampiyonluğu bulunan ABD'li Serena Williams ise ablası Venus Williams'a karşı üçüncü tur mücadelesi verecek.

ABD Açık'ın beşinci gününde erkeklerde ise 1 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal ile Rus Karen Khachanov, 3 numaralı seribaşı Arjantinli Juan Martin del Potro ile İspanyol Fernando Verdasco karşılaşacak.