ABD seçimlerinde Demokrat aday Joe Biden'ı desteklemek için kampanyasına katılan şarkıcı Lady Gaga, Başkan Trump’ın dilinden kurtulamadı. Trump, “Şimdi Joe’nun Lady Gaga’sı var… Lady Gaga çok iyi değil” dedi. Cumhuriyetci aday ayrıca, Biden'ı destekleyenlerin aşırı solcular olduğunu söyledi.

ABD Başkanı Trump, Biden’ı destekleyen Lady Gaga'yı hedef aldı

ABD’li şarkıcı Lady Gaga seçimlere bir gün kala Joe Biden'ın Pensilvanya'daki mitingine katılarak Demokrat adaya destek verdiğini açıkladı. Trump’ın kaba, cinsel yorumlarda bulunan bir kadın düşmanı olduğunu söyleyen Lady Gaga’ya Trump’ın cevabı gecikmedi.

Demokrat aday Biden’ın Pensilvanya’daki mitinginde konuşan Lady Gaga, “Hayatımız buna bağlıymış ya da çocuklarımızın geleceği buna bağlıymış gibi oy verin. Kimliklerimizin bir önemi yok. Önemli olan, kızlarınızın, kız kardeşlerinizin, annelerinizin veya eşlerinizin bedenine dil uzatabilen Donald Trump’a dur deme şansınızın olması. Joe’ya oy verin. O iyi bir insan” demişti.

‘SİZE LADY GAGA HAKKINDA HİKAYELER ANLATABİLİRİM’

ABD Başkanı ve seçimde Cumhuriyetçilerin adayı olan Donald Trump ise dün Pensilvanya'da düzenlediği seçim mitinginde 34 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Lady Gaga’yı kötüledi. Trump, “Şimdi Joe’nun Lady Gaga’sı var. Lady Gaga çok iyi değil. Size bir sürü hikaye anlatabilirim. Size Lady Gaga hakkında hikayeler anlatabilirim. Lady Gaga hakkında pek çok şey biliyorum. Ve Jon Bon Jovi mi? Her zaman görüyorum onu, bana yalakalık yapıyor” ifadelerini kullandı.

'AŞIRI SOLCULAR BİDEN'I DESTEKLİYOR'

Kişisel Twitter hesabından Amerikan’ın ideallerine ihanet eden herkesin Joe Biden’a oy verdiği söyleyen Trump, “Bunlar, iş sektörlerimizi yabancı ülkelere karşı savunamayan, fabrikalarımızı yok eden kariyer politikacıları. Bunlar vatandaşlarımızı suça iten, uyuşturucuları, çeteleri meşrulaştıran, devlet okullarımızı mahveden, şehirlerimizi ve polislerimizi kirleten, inançlarımızı küçümseyen aşırı sol; Anti-Amerikan radikalleri bunlar” dedi.

Trump, Biden’a oy isteyenlerle ilgili “Bunların hepsi isyancı, yağmacı, Marksist ve Antifa. Aşırı solcuların hepsi Joe Biden’ı destekliyor” vurgusunda bulundu.

TRUMP: OY VERİN

Trump, seçmenin sandıklara gitmesinden birkaç saat sonra Twitter’dan paylaşımlarda bulunmaya başladı. ABD Başkanı’nın seçim mitinglerinde oynadığı ve “ “Oy verin” çıkışı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Paylaşımda, Trump’ın seçim turlarında çalan şarkılar eşliğinde yaptığı danslara yer veriliyor.