ABD'nin Dallas kentinde yaşayan 29 yaşındaki Burak Hezar isimli erkek, akademisyen annesi Ayşe Işıl Borat ve 17 yaşındaki kız kardeşi Burcu Hezar'ı bıçaklayarak öldürdü. Tutuklanan Burak’ın kefalet bedeli 2 milyon dolar olarak açıklandı.

ABD'de yaşayan Burak Hezar isimli erkek, annesini ve kız kardeşini öldürdü

ABD'nin Dallas kentinde yaşayan 29 yaşındaki Burak Hezar isimli erkek, akademisyen annesi Ayşe Işıl Borat ve 17 yaşındaki kız kardeşi Burcu Hezar'ı bıçaklayarak öldürdü.

Hürriyet'ten Razi Canikligil'in haberine göre, cinayetlerin ardından San Fransisco’da yaşayan babası Dr. Rahmi Hezar’ın yanına kaçmaya çalışan Buraj Hezar'ın, Dallas Havalimanı’nda gözaltına alındığı bildirildi.

Polisin verdiği bilgiye göre, üvey baba Ufuk İnce eve geldiğinde Burak ile anne ve kardeşin kavga ettiklerini görünce polise haber verdi.

Bu sırada anne ve kız kardeşini bıçaklayarak evden kaçan Burak, Dallas-Fort Worth Uluslararası Havalimanı’nda otomobil kiralarken yakalandı.

KEFALET 2 MİLYON $

Üzerinden uçak bileti de çıkan Burak Hezar'ın, son anda uçağa binmek yerine araba kiralamaya karar verdiği anlaşıldı. Tutuklanan Burak’ın kefalet bedeli 2 milyon dolar olarak açıklandı. Ailenin komşuları, anne Işıl’ın çok şefkatli olduğunu, evde hiç bağrışma olmadığını, çocuklarına iyi baktığını ve her şeyi çocukları için yaptığını söylediler.