ABD'li ünlü şarkıcı Demi Lovato, çocukluk döneminde Disney Channel'de çalışırken tanıdığı biri tarafından cinsel saldırıya uğradığını söyledi. Lovato, yaşananları duyurmasına rağmen saldırıda bulunan kişiye herhangi bir yaptırımda bulunulmadığını belirtti.

ABD’li şarkıcı Demi Lovato, geçmişte cinsel saldırıya uğradığını açıkladı

ABD’li şarkıcı Demi lovato, YouTube'de yayınlanan "Demi Lovato: Dancing with the Devil (Şeytanla Dans)" belgesel serisinde, Disney Channel’da çalıştığı sıralarda yaşadığı cinsel saldırı olayını anlattı.

2000'lerin sonunda Disney Channel'da çalışırken tanıdığı birinin kendisine 'tecavüz ettiğini' söyleyen Lovato, söz konusu kişinin ismini açıklamadı ancak bu kişiyi olaydan sonra "her gün görmek zorunda kaldığını" belirtti. Şarkıcı ayrıca olayı, ilgili kişilere duyurmasına rağmen kendisine cinsel saldırıda bulunan kişinin herhangi bir yaptırımla karşılaşmadığını da ekledi.

Lovato, olayla ilgili şu ana kadar "sessiz kaldığını" çünkü "ağzını açmaktan yorulduğunu" söyledi.

Lovato yaşadıklarının kendisine çocukken Disney Channel'de çalıştığı dönemde yaşadığı cinsel saldırıyı hatırlattığını söyledi. "Bekaretimi tecavüz sonucu kaybettim" diyen Lovato "O kişiye bir ay sonra ulaşıp kontrolü ele almak istedim. Bu her şeyi daha kötü hale getirdi" dedi.

Ünlü şarkıcının hayat hikayesini anlattığı “Demi Lovato: Dancing with the Devil”, 23 Mart'tan itibaren YouTube'da yayınlanacak.