Ünlü iş adamı Abdullah Kiğılı, AKP'ye ve genel başkanı Tayyip Erdoğan'a övgüler yağdırdı. Kiğılı, "AK Parti ile ülkemiz 50 yıl ileriye gitti" derken Erdoğan'ın giyim tarzını da övdü.

Abdullah Kiğılı: Erdoğan çok iyi kombin yapıyor

Bir yıl önce Türkiye'nin tarihin en büyük ekonomik krizine girdiğini söyleyerek “Perakendenin en zor dönemine girdik. Bundan sonrası zor ve artık büyüme de yok. Yeni açılacak AVM’ler olmayacağı gibi yeni markaları da görmeyeceğiz. Avrupa’dan da yeni markalar gelmeyecek, Türkiye’den de yeni marka çıkmayacak" diyen Kiğılı giyim mağazaları zincirinin kurucusu Abdullah Kiğılı, bu kez Erdoğan ve AKP'yi övgülere boğdu.

Sabah gazetesinden Tuğba Kalçık'a konuşan Kiğılı, "Pandemi bittikten sonra Türkiye'yi ekonomik olarak kimse tutamaz" dedi.

Kiğılı, şunları söyledi:

"Ülkemizin ilk büyük büyümesini yaptı. Erdoğan da Türkiye'nin ikinci büyük hamlesine imza attı. AK Parti ile ülkemiz 50 yıl ileriye gitti. Erdoğan Beyoğlu İlçe Başkanı'yken ben ANAP'ın il başkan yardımcılığını yapıyordum. O zamandan beri tanıyorum; ahde vefası çok olan bir lider."

ERDOĞAN'IN KOMBİNİ

Sohbetin devamında AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın giyim tarzı hakkındaki görüşleri de sorulan Kiğılı, "Tarzını çok beğeniyorum. Özellikle son günlerde giydiği takım elbiseler, modayı yakından takip ettiğini de gösteriyor. Kravat seçimleri de çok zevkli. Kombini de çok iyi yapıyor. Çizgili takımları taşımak zordur. Ama Erdoğan çok iyi taşıyor. Uzun boylu ve fit oluşu da tabii etken buna" ifadesini kullandı.