Holding medyası koronavirüs ile ilgili yanlış yönlendirici ve yanıltıcı bilgilerin yayılmasına ön ayak olmaya devam ediyor. Habertürk TV'de yayınlanan "Nedir, ne değildir?" programına konuk olan gerici Abdurrahman Dilipak "Bir korku pandemisiyle karşı karşıyayız. Kovid-19 geniyle oynanmış bir ajan. Onun arkasından gelecek ikinci şok ise aşı bahanesiyle kısırlaştırma" dedi

Abdurrahman Dilipak, Habertürk'te: Covid-19 aşısı bahanesiyle kısırlaştıracaklar

Covid-19 pandemisinin başlaması ile birlikte holding medyası da reyting kaygısıyla yanıltıcı ve yanlış yönlendirici bilgilerin yayılması için platform olmaya başladı.

Salgının ilk günlerinde "Kelle paçanın virüsten koruduğu", "Türk geninin virüse bağışık olduğu" gibi pek çok yanıltıcı bilgi büyük medya kanallarının TV ve gazetelerinden halka ulaştırıldı.

Salgın yayılmaya devam ederken holding medyası sansasyon ve reyting uğruna Covid-19 ile ilgili yanıltıcı programlarına devam ediyor.

Bu kez de Habertürk TV'deki "Nedir, ne değildir?" programına gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak'ın sözleri damga vurdu. Dilipak, koronavirüs salgınının bir 'korku pandemisi' olduğunu söyledi. Dilipak, koronavirüs salgınıyla ilgili 3 yıldır 7 makalesi olduğunu söyleyerek "Bizimkiler çok tehlikeli bir şeyler hazırlıyorlar hocam. Bu biyolojik savaş" bilgisinin kendisine başka bir kaynaktan geldiğini ileri sürdü.

Dilipak, moderatör Mehmet Akif Ersoy'un 'Tedbir alıyor musunuz?' sorusuna 'Kenevir kullanıyorum. Daha çok bitkisel ilaçlarla kendimi korumaya çalışıyorum' dedi.

"HEDEF KISIRLAŞTIRMA"

abdurrahman-dilipak-haberturk-te-covid-19-asisi-bahanesiyle-kisirlastiracaklar-728558-1.

Dilipak'ın açıklamaları şöyle:

"Bir korku pandemisiyle karşı karşıyayız. Kovid-19 geniyle oynanmış bir ajan, mikrop da değil. 3 yıldır 7 ayrı makalem var bu konuda. Çin ya da Hindistan'da başlayacak bir biyolojik savaşın mikrobunun hikayesini anlatıyorum. Bu bilgi de bana başka bir kaynaktan geldi "Bizimkiler çok tehlikeli bir şeyler hazırlıyorlar hocam.

Bu biyolojik savaş, bir korku pandemisi üretilecek" şeklinde... Onun arkasından gelecek ikinci şok ise aşı bahanesiyle kısırlaştırma...

Bill Gates, Elon Musk ve Huawei bu senaryonun büyük aktörleri. Ben salgın yok demiyorum, planlanan bir salgın. Yeni bir dünya kuruluyor, yeni bir katliama hazırlanıyorlar."