Trabzon'da darp edilen hekim Tacettin Karaman'ın bileği ve parmakları kırıldı. Karaman saldırganlardan şikayetçi odu

Acil serviste darp edilen hekimin bileği ve parmakları kırıldı

Trabzon'da, yol kenarında bulunan C.P. ve B.K. ambulansla getirildikleri Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde, sessiz olmalarını isteyen hekim Tacettin Karaman'a saldırdı. Sağ el bileği ile parmaklarında kırıklar, yüzü ile vücudunda morluklar oluşan Karaman tedaviye alınırken, saldırganlar tutuklandı.


Trabzon'da bulunan Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre yol kenarında sızmış halde bulunan C.P. ve B.K. ambulansla Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi.

Burada yüksek sesle taşkınlık yapan C.P. ve B.K., kendilerini sesiz olmaları yönünde uyaran Karaman'a yumruk ve tekme ile saldırdı. Sağlık görevlilerinin 'beyaz kod' vermesi üzerine gelen güvenlik görevlilerince kurtarılan doktor, aldığı darbelerle yaralandı. Sağ el bileği ve parmaklarından kırıklar, yüzü ve vücudunda morluklar oluşan hekim, acil serviste tedaviye alındı. Saldırganlar ise polis tarafından gözaltına alındı.

10 gün iş göremez raporu verilen Karaman, saldırganlardan şikayetçi oldu.

Şüpheliler, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Haklarında 'kasten yaralama, tehdit, hakaret, mala zarar verme, görevi yaptırmama' suçlarından soruşturma başlatılan C.P. ve B.K. tutuklandı.
DHA