2013 yılının sonbaharında vizyona girmesi planlanan Açlık Oyunları'nın devam filmi "The Ballad of Songbirds and Snakes"ten ilk tanıtım filmi geldi.

Açlık Oyunları’nın devam filminden ilk tanıtım videosu

Açlık Oyunları (Hunger Games) serisinin devam filmi 'Kuşların ve Yılanların Şarkısı'ndan (The Ballad of Songbirds and Snakes) ilk tanıtım, dün gece MTV Film ve TV Ödülleri'nde yayınlandı.

Francis Lawrence'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde Tom Blyth, Coriolanus Snow karakterinin gençliğini canlandırırken; Rachel Zegler, Lucy Gray Baird'a hayat verecek.

Filmin Kasım 2023'te vizyona girmesi bekleniyor.

Beyazperde'de yer alan bilgilere göre, Suzanne Collins'in çok satan romanından uyarlanan "The Ballad of Songbirds and Snakes", 18 yaşındaki Coriolanus'a ve Snow ailesinin çöküşüne odaklanıyor. Capitol'deki savaştan sonra kötü duruma düşen ailesinin onurunu restore etmek için çalışan genç Coriolanus, 10. Açlık Oyunları'nda mentor olarak görev almayı ummaktadır.

Yoksul ve gelişmemiş 12. bölgeden Lucy Gray adındaki bir kıza akıl hocalığı yapacağını öğrenen Snow hareteke geçer. Kızın açılış seremonisindeki meydan okuyan şarkı söylemesiyle birlikte kazanmak için şansları olduğunu fark ettiğinde, bunun için elinden geleni ardına koymaz